Slopen met beleid.

Sloopwerkzaamheden zijn vaak omvangrijker dan gedacht. Het is belangrijk dat de werkzaamheden veilig en verantwoord worden uitgevoerd. Er zijn een aantal vragen die gesteld moeten worden. Is er asbest aanwezig in het pand? Wat zijn de gevolgen voor de omliggende gebouwen? Wat zijn de gevolgen voor de omgeving? Er zijn tal van zaken die meespelen bij het slopen van een pand. Met modern materieel en aandacht voor de omgeving en het milieu proberen wij dit te bereiken.

Neem contact met ons op

 

Asbest

Asbest is gevaarlijk en dient bij sloopwerkzaamheden volgens strenge voorschriften verwijderd te worden. Sanering mag alleen door gecertificeerde bedrijven worden uitgevoerd.

Milieubelasting

Bij sloopwerkzaamheden kan milieubelastend materiaal vrijkomen. Dit materiaal moet geregistreerd worden en correct en gescheiden afgevoerd worden. Wij adviseren u hierover en zorgen dat er zo min mogelijk op straat of op het land terecht komt.

Afvoeren van materialen

Hergebruik van materialen vinden wij belangrijk. 98% van de materialen zijn geschikt voor recycling. Hierdoor is er minder belasting voor het milieu en zijn de afvoerkosten een stuk lager.

Veilig en verantwoord.

Onze sloopwerkzaamheden:

   Sloop van objecten

  Bodemsanering

  Inpandige sloopwerkzaamheden

   Afvoer van materialen

 

Loonbedrijf M. Verhoef B.V. uw betrouwbare partner in sloopwerken

Dankzij onze jarenlange ervaring en goede samenwerking met professionele partners hebben wij al vele projecten succes afgerond.
Overheid, particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor maatwerk op het gebied van sloopwerkzaamheden.

   Veilig

   Milieubewust

   Respect voor de omgeving